Turnir za djevojčice u Termama Olimia: Posljednje prijave!

Array

U slovenskim toplicama Terme Olimia, na granici s Hrvatskom priprema se uskršnji turnir za djevojčice u mlađim kategorijama.

Na turniru je trenutno 20 prijavljenih ekipa iz pet različitih država u kategorijama U-13 odnosno U-15. Manji je interes za kadetske selekcije, gdje se očekuje najmanje 5 ekipa.

Sve ekipe će na turniru u razdoblju od 31. ožujka do 2. travnja odigrati četiri utakmice. Sve dane turnira cure i njihovi treneri imaju slobodan ulaz u novi kompleks wellness center Termalija.

“Vjerujemo i pripremamo se da ćemo već prve godine imati i natjecanje u kadetskoj selekciji, ako U17 ekipama nećemo moći pružiti četiri različita protivnika onda ćemo to pravovremeno obavijestiti. Veseli nas, da smo u tako kratkom vremenu praktički popunili U13 i U15, te tako možemo pripremati još jedan lijep košarkaški vikend u terme Olimia.”

Na turniru će biti pretežno slovenske ekipe, uz mađarski Sopron, talijansku Vicenzu, odnosno naše ekipe: Podravac, Rovinj, DOŠK, Šibenik, Ragusu, najavljene su i cure iz Livna.

Uz pokrovitelja turnira PEAK, sportska agencija Preparatio priređuje i nekoliko iznenađenja za sudionike i gledatelje turnira. Više pratite na Facebook stranici Olimia Cup turnira, gdje su i podsjetnici te fotogalerija nedavnog završenog muškog turnira U-13, U-15 i U-17.

Prijavu i ponudu za turnir možete skinuti ovdje, kontakt za prijavu ili upit je e-mail: filip@preparatio.si.

Izjave i dojmovi trenera s muškog turnira:

Related Articles