Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  U Jollyu morali odbiti pozivnicu za Eurochallenge

  Iz Povjerenstva za natjecanje HKS-a proteklog je tjedna na adresu košarkaškog kluba Jolly Jadranske banke stigao dopis kako je klub iz Šibenika ostvarenim četvrtim mjestom u A1 ligi izborio nastup u Eurochallenge kupu sljedeće sezone.

  - Advertisement -

  Međutim, iz kluba su morali odbiti nastup u ovom trećem po jačini europskom klupskom natjecanju, a zbog tehničkih nedostataka dvorane na Baldekinu. Naime, prema propozicijama ovog natjecanja, minimalni kapacitet dvorane svakog kluba mora biti tri tisuće mjesta. Šibenska dvorana upola je manjeg kapaciteta, a niti ne postoje šanse da se kapacitet poveća u skoroj budućnosti, a kamoli do početka nove sezone.

  Ipak, iz Jollya poručuju da je ovo za njih veliko priznanje, a na gradskim strukturama je da pokušaju riješiti problem Baldekina, kako sljedećih sezona ista sudbina ne bi dočekala, kako opet košarkaše Jollya, tako i one Šibenika. Sport je bio i ostao najveći promotor neke države, regije ili grada i prava je šteta za grad Šibenik što je prva šansa nakon dugih godina čekanja propuštena.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE