Utorak, 27 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  U srijedu i četvrtak završnica Kupa Krešimira Ćosića

  U srijedu i četvrtak u Domu sportova održat će se Final Four 24. po redu izdanja hrvatskog Kupa koji od 1998. godine nosi naziv Kup Krešimira Ćosića. Cedevita kao domaćin organizirala je pres konferenciju na kojoj su bili treneri zagrebačkih klubova: Danijel Jusup, Jasmin Repeša i Slaven Rimac, direktor Zadra Boris Skroće, predsjednik i direktor Cedevite Mladen Veber odnosno Krešimir Novosel te glavni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza Željko Drakšić.

  - Advertisement -

  Ispred Košarkaškog kluba Cedevite pozdravljam sve prisutne. Izuzetno mi je drago što smo se danas našli, a drago mi je i da je Cedevita dobila mogućnost organizirati Final Four Kupa Krešimira Ćosića, na čemu se zahvaljujem HKS-u. Nadam se da ćemo ispuniti sva očekivanja i da ćemo biti dobar domaćin. Isto tako nadam se i dobroj košarci, rekao je uvodnu riječ predsjednik Cedevite Veber te prepustio riječ Drakšiću.

  Želim se zahvaliti domaćinima, menadžmentu Košarkaškog kluba Cedevita na organizaciji ovogodišnjeg Kupa Krešimira Ćosića. Savez tom natjecanju daje veliku važnost, kako zbog imena Kreše Ćosića, tako i zbog kompletne priče oko same košarke. Uvijek želimo da u tih par dana tu budu svi oni koju su bili i žele biti u košarci.

  Molim medije i da prezentiraju lik i djelo Kreće Ćosića. Neki su to u inozemstvu i više prepoznali pa daju važu važnost Kreši Ćosiću nego mi sami u Hrvatskoj. Krešo je ujedno i stanovnik Kuće slavnih i molimo da to malo više naglašavate ovih dana da i mlađe generacije dobe kompletnu sliku o tome tko je bio Krešo Ćosić.

  Direktor Novosel pozvao je gledatelje i opisao prateće događaje.

  Mogu pozvati gledatelje da dođu u što većem broju jer će imati priliku vidjeti kvalitetnu košarku uz vrhunski spektakl. Između više stvari izdvojio bih light show, najavu utakmica uz vatru, nastup akrobatske skupine Dunking Devils u pauzama između četvrtina i na poluvremenu u polufinalima, a u finalu će cijeli događaj upotpuniti najbolji brejkeri Hrvatske. Tako da neće samo košarkaški frikovi imati priliku za uživanje, nego i ostali ljudi. Zahvalio bih se ujedno sponzoru Multipoweru, koji je osigurao poklone za sve sudionike natjecanja, od igrača, do sudaca i novinara, a između pauza bit će i nagradnih igara, tako da će dosta gledatelja s utakmice otići s poklonima.

  Raspored

  Polufinale – 26. veljače, srijeda
  17:30h Cibona – Zagreb
  20:00h Cedevita – Zadar

  Finale je na rasporedu u četvrtak u 20 sati.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE