Petak, 18 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  U Zadru “očistili” omladinski pogon

  Dogodilo se i to. Ponukani konstantnim višegodišnjim prikazivanjem loših rezultata, te činjenicom da uistinu nije bilo previše uspjeha u transferu igrača iz juniorske u seniorsku momčad, u KK Zadar odlučili su raskinuti ugovore sa svim trenerima mlađih uzrasta.

  Roko Giergia, Rudolf Tičina, Petar Popović, Ivan Barančić i Denis Pleslić su ti kojima su ugovori raskinuti, dok Ante Matulović, bivši prvotimac Zadra iz legendarnih dana, sada čini dio prve momčadi i ima važeći jednogodišnji ugovor, premda je tamo došao iz omladingskog pogona. Treba napomenuti kako će sve mlađe selekcije kluba odsad biti dio Škole košarke Zadar, a moguće je da jedan ili dva trenera postanu dio te nove formacije, neslužbeno doznaje 057info.

  Kako god, logičan je ovo potez vodstva kluba, s obzirom da Zadar već dugo godina nije izbacio niti jednog igrača ekstra klase, a ni rezultati juniora nisu na najvišoj razini, na razini kojoj bi trebali biti. Očito je da se s mladim zadarskim košarkašima nije dobro radilo i da nešto treba mijenjati ne bi li klub vratio onaj stari sjaj, kojeg su uvijek dio bili i domaći igrači, ponikli u Jazinama.

  zadnje objave