Uskršnji košarkaški turnir za mlađe kadete u Podsusedu

Array

Uskršnji košarkaški turnir za mlađe kadete „Sutinska Vrela 2013“ održava se u Podsusedu od 25. do 27. ožujka 2013. godine. Ovo je drugo izdanje turnira, a organizira ga Košarkaški klub Podsused.

“Turnir je osmišljen kako bi se odmjerile snage mlađih kadeta na području zapadnog dijela grada Zagreba, kao i iz susjednih nam gradova Samobora i Zaprešića. Održavanje turnira je organizirano ciljano u vrijeme uskršnjih praznika, kako bi se period bez službenih utakmica iskoristio za dodatan razvoj mladih košarkaša, te stjecanje natjecateljskih iskustava. Uz sav natjecateljski naboj, dodatna zadaća ove manifestacije je naravno druženje, te stjecanje novih i održavanje starih prijateljstava” – rekli su u klubu.

Momčadi koje sudjeluju na turniru su s ovog lokaliteta iz prije svega praktičnog razloga, što naravno olakšava organizaciju prijevoza, a uz to ekipe su brojnim prijateljskim utakmicama ostvarile odličnu suradnju i prijateljski odnos kako među službenim osobama, tako i među igračima.

“Prvi turnir pod nazivom „Sutinska Vrela 2012“ održan je na oduševljenje svih sudionika, kako igrača, tako i trenera. Mnoštvo lijepih poteza, sportsko ponašanje, te veliki trud i zalaganje dokazali su dobar rad trenera, te ukazali na eventualne pogreške koje još treba ispraviti. Uz nadu za još uspješnijom realizacijom ovogodišnjeg turnira, pozivamo Vas da nam se pridružite i popratite kakva se košarka igra na zapadnom rubu grada Zagreba“– izjavio je Zoran Katić, glavni tajnik Kluba.

U suradnji sa stručnim vodstvom kluba, za kvalitetnu organizaciju turnira pobriniti će se Damir Harapina i Tomislav Žauher, treneri mlađih i starijih kadeta Podsuseda.

Prošlogodišnji pobjednik turnira je bio KK Samobor koji protiv domaćina, u ponedjeljak u 9 sati, otvara turnir.

Uskršnji košarkaški turnir za mlađe kadete „Sutinska Vrela 2013“

Related Articles