Uspješna posljednja provjera Brokera u Tuzli

Array

Vrijednosnice Osijek su sinoć u Tuzli imali posljednju provjeru uoči početka prvenstva i utakmice u Slavonskom Brodu. Trener Senad Muminović je bio prisiljen vratiti se starim navikama i sa samo šest igrača u rotaciji upisao je pobjedu protiv Slobode.

OKK Sloboda – Vrijednosnice Osijek 66:82 (21:27, 36:40, 44:55)

Pandurić 29, Bičvić 18, Meznarić 14, Kujundžić 10, Buha 7, Došen 2, Turalija 2 (igrao 30 sekundi)

Sigurni smo da za Muminovića ovaj ogled nije bio samo pripremni, pred svojom tuzlanskom publikom u dvorani Mejdan se pojavio na parketu nakon šest godina kada je bio trener Slobode. Na kraju je domaća publika i vodstvo Slobode nagradilo pljeskom svog bivšeg trenera.

Osječani su odigrali vrhunsku obranu i sa samo šest igrača pretrčali su protivnika što govori o njihovoj spremnosti ua ligaško natjecanje. Dominirali su igrači Vrijednosnica u obrani, skoku, kontranapadima i svim ostalim elementima igre, vodili od prve do zadnje minute, te zasluženo pobijedili bosanskog prvoligaša.

U redovima Brokera nedostajali su još od Mađarske ozlijeđeni Matej Karlović (koljeno), Aljoša Šarac ima bolove u leđima, a Filip Krajina upalu skakačkog koljena, te juniori koji su izostali zbog školskih obaveza.

Related Articles