Uživo: Cibona – Real (U16)

Array

Nakon dvije uvjerljive pobjede na Szent István Kupu u mađarskom Szekesfehervaru, kadeti Cibone su jučer za prvo mjesto u skupini odmjerili snage protiv U16 reprezentacije Mađarske. Na kraju su pobijedili 71:60 i igrati će protiv Reala iz Madrida koji se s fantastičnim nastupima prometnuo u favorita turnira.

Real je bio još uvjerljiviji. Prvo je pobijedio poljsku Stelmet Zielona Goru 110:40 (Ndiaye 26, Garcia 17), nakon toga Dávid Kornél košarkašku akademiju 108:50 (Santiago 25, Thiago 20), a jučer su razbili do ovog susreta neporaženi Bayern iz Münchena 116:32.

Španjolci  su oduševili preko 1000 neutralnih mađarskih gledatelja. Posebno istiću doprinos organizaciji igre Gonzalesa i Slovenca Luke Dončića, trikove Rubia, mirnu ruku Rica i Eihera. Ipak, najveća atrakcija je senegalac Thiago Samba (1998) koji sa svojih 202 centimetra dominira u igri pod koševima.

Turnir se igra u organizaciji David Kornel Academy koju vodi bivši igrač NBA klubova Chicaga Bullsa, Cleveland Cavaliersa, Toronta Raptorsa i Detroit Pistonsa.

Za Cibose  nije nastupao Lovro Mazalin koji trenira s prvom momčadi Cibone, a upitan je i nastup Brune Skokne. U dosadašnjim utakmicama odlične predstave pružili su Nik Slavica, Julian Zadravec i Skokna.

Utakmicu Cibona – Real u 13:15 pratite uživo (Live Streaming) na našim stranicama.

Free live streaming by Ustream

Related Articles