Utorak, 28 lipnja, 2022
More

  POPULARNE OBJAVE

  Već peti klijent bivšeg direktora Zvezde, Davora Ristovića, potpisao za Cibonu!

  Košarkaški klub Cibona potpisala je jednogodišnji ugovor s 213 centimetara visokim centrom, hrvatskim reprezentativcem te donedavnim košarkašem Splita, Antoniom Vrankovićem.

  Treba naglasiti kako je i Antonio klijent menadžerske agencije Octagon za koju radi bivši direktor Košarkaškog kluba Crvena Zvezda, Davor Ristović. On je već peti klijent navedene agencije, a za Cibonu su ranije potpisali i Amar Gegić, Jakov Mustapić, Jose Vildoza te trener Vladimir Jovanović.

  Antonio je karijeru započeo na sveučilištu Duke University, nakon čega je preko Gran Canarie došao do Splita u kojem je proveo prethodne dvije sezone. U ABA ligi je proteklu sezonu za 18 minuta na terenu bilježio u prosjeku 6.5 poena i 4.5 skokova, dok je u HT Premijer ligi za 15 minuta provedenih u igri postizao 7.0 poena i 3.8 skokova.

  “S Vrankovićem se može reći da smo kompletirali cijeli roster. Naravno, i dalje ćemo biti aktivni na tržištu i reagirati ako za to bude potrebe. Vjerujemo da ova ekipa može igrati modernu košarku i da može ispuniti sve naše ciljeve. Antonio je jedan od najperspektivnijih igrača u Hrvatskoj na svojoj poziciji, hrvatski je reprezentativac i netko tko nam sa svojim fizičkim predispozicijama može puno donijeti, prije svega defanzivno. Mlad je kao i ostatak ekipe tako da sam siguran da će se brzo uklopiti i nadam se da će atmosfera biti odlična te da će s našim igračima činiti dobru i snažnu centarsku liniju. Na njemu je da dobro trenira i da iskoristi svaku priliku koju će dobiti.” – izjavio je Vladimir Jovanović, trener Cibone.

  Oduševljenje konačnim dogovorom nije skrivao ni Antonio: – “Velika mi je čast doći u Cibonu, klub koji ima tradiciju. Odmah po završetku sezone je trener Jovanović izrazio želju da dođem i, znajući u kakav sistem dolazim, zapravo dvojbe nije ni bilo. Spreman sam pomoći ekipi koliko treba i što god se od mene očekuje ću ispunjavati na najbolji mogući način. Vidim da su svi mladi i talentirani i mislim da bi uz prihvaćanje uloga u ekipi te na energiju i fizičku spremu, mogli dogurati do nekih svojih ciljeva. Uvijek to podrazumijeva osvajanje što više trofeja, za što ćemo morati biti čvrsti i konstantni.”

   

  - Advertisement -
  spot_img