Potpuni krah Cibone: Mateo Drežnjak želi u Zadar!?

Još jedan u nizu skandala trebao bi izazvati jak potres ‘Pod tornjem’ u idućim danima.

Nakon što je klub ostao bez ozbiljnog novca za odštetu od izbora Roka Prkačina na NBA Draftu te priljeva novca iz blagajne Grada Zagreba, jučer se i sam klub obratio javnosti priopćenjem kako Lovro Gnjidić odbija odraditi pripreme sa Cibonom.

Već danas se nastavlja agonija za navijače zagrebačkog kluba. Mateo Drežnjak blizu je odluke da aktivira klauzulu iz ugovora koja mu omogućuje raskid zbog neisplate plaća. Košarkaški klub Cibona na navedene upite se ne oglašava niti odgovara, a izvori bliski Košarkaškom klubu Zadar potvrđuju kako je Mateo Drežnjak uspostavio kontakt s aktualnim prvakom Hrvatske te kako postoji obostrana želja za realizacijom ‘transfera’.

Trenutna uprava Cibone na čelu s Domagojem Čavlovićem i Mladenom Bušićem je, čini se, pogubila sve konce, klub je ponovno u blokadi, sada zbog neisplate rata za odštetu Tonija Nakića Šibenci, a optužbe u košarkaškim krugovima na nezakonite i kriminalne radnje u klubu ne jenjavaju, naprotiv, sve su jače i jasnije.

Iako se u klubu ponašaju kao da je sve u redu, Cibona je bez novca, Domagoju Čavloviću polako okreću leđa i najbliži suradnici te ostaje pitanje hoće li preživjeti još jedno ljeto na čelu Cibone? Isto se odnosi i na Mladena Bušića kojem polako kopni snaga, a nedavno je i svoj mandat u KBC-u Sveti Duh stavio na raspolaganje. Hoće li imati dovoljno snage priznati sebi kako više nisu sposobni voditi klub kao što je Cibona? Ili će ju egoistički povući u bezdan ništavila te zauvijek ostati upisani kao osobe koje su zabile posljednji čavao u lijes jednog od najvećih sportskih brendova koje je Hrvatska imala…

Related Articles