Velić nakon šokantnog poraza: “Velika odgovornost je na meni”

Array

Šokantan poraz Cibosa prvi je u aktualnom izdanju HT Premijer lige. Zabočani su ekspresnom trećom dionicom preokrenuli zaostatak iz prvog poluvremena i na kraju proslavili vrlo važnu pobjedu. Ivan Velić priznao je krivicu nakon velikog iznenađenja.

Ivan Velić, trener Cibone:

Čestitke ekipi Zaboka, zasluženo su nas dobili. Drugo poluvrijeme su odigrali jako dobro, a mi se to drugo poluvrijeme nismo pojavili na utakmici. Vrlo loše. Velika odgovornost zbog poraza je na meni.

Ivan Tomas, trener Zaboka:

Nismo očekivali ovu pobjedu. Naravno, ovo nije realno. Niti je realno da smo onoliko utakmica izgubili na jednu loptu. Jednostavno mislim da su nam se svi ti porazi koje smo imali danas vratili. Ne smijemo stati, moramo se dobro koncentrirati na iduće razdoblje jer brzo dođu novi porazi. Stvarno smo bili u teškoj situaciji nakon 6 poraza i lakše se diše.

Šime Lovre Lisica, igrač Zaboka:

Počeli smo baš slabo. Na poluvremenu nas je trener motivirao i izvukli smo pobjedu. Nismo uopće ovo očekivali, ali nadali smo se. Fizioterapeut nam je rekao da možemo dobiti, imao je nekakav osjećaj. 

CIBONA-ZABOK 82-87  (25-16, 23-19, 12-27, 22-25 )

Related Articles