Petak, 25 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Veljko Mršić:”Imam slatke brige”, Mile Karakaš:”Odlučivat će inspiracija pojedinca”

  Već sutra, u srijedu, na Višnjiku će prvu utakmicu finala HT Premijer lige s početkom u 18 sati odigrati Zadar i Split. Momčad Veljka Mršića put plasman u finale je izborila u tri dvoboja s Goricom, dok su Splićani dvokorakom prošli Cibonu. Nakon dugih 13 godina imat ćemo tako dalmatinsko finale, a zadarski trener smatra kako su šanse 50:50.

  “Ostvarili smo još jedan cilj koji smo imali prije početka sezone, a to je ulazak u finale prvenstva Hrvatske. Sigurno nećemo biti zadovoljni samo s tim, nego želimo odigrati najbolje što možemo i pokušati osvojiti naslov prvaka. Split je jako dobra momčad, prije finala Kupa rekao sam da su šanse 50/50, stojim pri tome i sada. Split se u zadnje vrijeme digao, igraju sve bolje i bolje. Nakon poraza od Sparsa posložili su neke stvari, dobili su jako važne utakmice protiv Sparsa i Cibone. Očekujemo jedno jako dobro finale i maksimalno ih respektiramo bez obzira na to što imamo tri uzastopne pobjede protiv Splita. Ovo je finale, tko bude hladnije glave i koncentriraniji, taj će biti bliži pobjedi.”– kaže Mršić.

  S druge strane, Mile Karakaš u najavi je rekao kako će odlučivati inspiracija pojedinca.

  “Finalu smo se nadali od samog početka, smatram da smo Zadar i mi zasluženo tu gdje jesmo, pokazali smo najviše tijekom sezone. Mi se nalazimo u odličnom trenutku, samopouzdanje nam je na visokoj razini. I zdravstveni bilten je pravi, prvi put otkako sam na klupi imam sve igrače na raspolaganju i predstoje mi slatke brige za odluku tko će biti u momčadi. Zadar je pokazao kontinuitet ove sezone, osvojio je kup, riječ je o čvrstoj momčadi, odlično vođenoj u kojoj nešto više iskaču Mavra, Onuaku i Carter. Vjerujem da će biti zanimljivo finale, odlučivat će inspiracija pojedinca, vjerujem da mi možemo izaći kao pobjednici.” – kazao je Splitov trener Mile Karakaš.

  zadnje objave