Subota, 23 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Veterani Beograda osvojili međunarodni turnir u Rovinju

  Rovinjski košarkaški veterani povodom Dana grada i Sv. Eufemije organizirali su po deveti put međunarodni turnir veterana, na kojem je ove godine sudjelovalo 12 ekipa, osam u muškoj i četiri u ženskoj konkurenciji.

  - Advertisement -

  Nakon dva dana igranja najuspješniji su bili veterani Beograda koji su nakon tri pobjede u svojoj grupi (Puljanka, Banja Luka, Rochdale – Velika Britanija) i u finalu bili bolji od domaćina turnira Rovinja rezultatom 50:36.

  Rovinjski su pak veterani do finala došli pobijedivši također tri ekipe u svojoj grupi (Subotica, Portorož i Goeteborg – Švedska).

  U ženskom dijelu turnira najbolje su također bile košarkašice Beograda koje su nakon pobjede nad Suboticom u polufinalu bile uspješnije od veteranki Splita rezultatom 26:15. Veteranke Splita u polufinalu su bile bolje od Novog Sada.

  Poseban gost ovog veteranskog turnira bio je nekadašnji trener splitske Jugoplastike i četverostruki prvak Europe (Jugoplastika, Limoges, Panathinaikos) Božidar Maljković, trenutno izbornik reprezentacije Slovenije i trener zagrebačke Cedevite. Koliko je bio oduševljen turnirom i njegovom organizacijom, kazuje podatak da, iako je najavio jednodnevni dolazak, ostao je sva tri dana turnira.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE