Video: Bender i Slavica u TOP 10 najboljih poteza drugog dana EP

Array

Kadetska reprezentacija Hrvatske je došla do druge pobjede u skupini, u sinoćnjoj utakmici savladali su neugodnog domaćina Ukrajinu. Ponovno su bili odlični Dragan Bender, Nik Slavica i Lovro Mazalin, a atraktivna zakucavanja Bendera i Slavice su u “Top 10 Plays” drugog dana prvenstva.

Naši reprezentativci danas u 15:30 igraju protiv  Latvije, reprezentacije koja ima poraz od Ukrajine i pobjedu protiv Italije. Sigurni smo da će svakom novom utakmicom naša ekipa prikazati sve bolju i bolju igru, a atraktivnih zakucavanja, kao nikada do sada u ovom godištu, sigurno neće nedostajati.

U skupini C, s kojom se u drugoj fazi križamo, Srbija (Stojanović 11p, 9sk) je lako s 62:48 savladala Poljsku i predstavljat će nam najveću prepreku u ostvarivanju prvog cilja, polufinale s kojim bi osigurali U17 Svjetsko prvenstvo koje se sljedeće godine igra u Dubaiju. Danas igraju protiv Crnogoraca, poraženog iz jučerašnjeg dvoboja s Francuskom.

U A skupini Španjolska i Grčka su bez poraza i današnja utakmica će odlučiti tko će s maksimalnim brojem bodova proći u drugi dio natjecanja, a u skupini neporažena je Turska, a Litva i Njemačka imaju po jednu pobjedu.

Related Articles