Nedjelja, 1 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  VIDEO: Filipinci ljuti na suce

  Filipinski mediji slave igru svojih košarkaša, pogotovo njihovu borbenost na parketu. Redom ističu da su odigrali odličnu utakmicu i da im je nedostajalo samo malo sreće da na kraju budu pobjednici.

  - Advertisement -

  Uz često spominjani šut Jeff Chana na isteku regularnog dijela koji je mogao donijeti veliko slavlje Gilas Pilipinasima, Filipinci za poraz krive i suce. Njihov izbornik Chot Reyes posebno zamjera suđenje floppinga njihovom beku Jayson Williamu nad našim Krunoslavom Simonom, na samom kraju treće četvrtine. Uz koševe Simona i tricu Damira Markote sa sirenom, ostvarili smo prednost prije ulaska u posljednjih 10 minuta.

  Ne mogu vjerovati da je sudac sudio tehničku grešku. Naš igrač od 177 centimetara je čuvao protivničkog od 197. Kako to može biti flopping? Da nije bilo tog tehničkog prekršaja, mogli smo pobijediti – rekao je trener Reyes.

  Igra tada ne ne bi otišla u produžetke. Hrvatska je iskoristila slobodna bacanja i ubacila tricu. To je pet poena i to je velika prednost u igri.

  Filipincima je nakon ovakve partije protiv naše selekcije dodatno poraslo samopouzdanje. Uvjereni su da mogu upisati dvije pobjede koje bi im donijele drugi krug. Nakon današnje predstave, koeficijenti su im sigurno narasli.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE