Četvrtak, 29 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Video: Incident u Ljubljani

  Na jučerašnjem susretu EuroCupa između Union Olimpije i ukrajinskog Budivelnika došlo je do incidenta nakon utakmice, kada je slovenski pjevač, Zoran Predin udario portugalskog suca Luisa Lopesa.

  - Advertisement -

  Suci su na utakmici sudili sramotno loše i na štetu Union Olimpije koja nije imala izgleda proći dalje niti u slučaju pobjede, dok je Budivelnik morao pobjediti nebi li se plasirao u sljedeću fazu. Uspjeli su pobjediti uz veliku sudačku pomoć, a na kraju susreta iz dvorane su ih morali ispratiti zaštitari koji su ih štitili od bijesnih navijača. Bez obzira na pratnju, slovenski pjevač Predin uspio je doći do njih i udariti portugalskog dijelitelja pravde.

  Nakon incidenta, Predinu je bilo žao zbog incidenta te je rekao: Nakon što sam udario suca, zadržao me redar. Odmah sam se smirio i istog trena bilo mi je žao zbog toga što sam reagirao na taj način.

  Union Olipiji sigurno slijedi paprena kazna, a vjerojatno i nekoliko utakmica pred praznim tribinama. Policija je odmah nakon susreta napravila zapisnik, a nije isključeno da portugalski sudac protiv Predina podigne i privatnu tužbu.

  Trener Union Olimpije, Aleš Pipan nakon uutakmice je izjavio: Čestitke mojim igračima koji su danas dali sve od sebe. Mogli smo igrati još dva dana ovu utakmicu, ali pobjediti nam nebi dali. Nesmijemo biti previše razočarani jer nam glavni susreti tek dolaze. Europske susrete smo odigrali, vremena za analize će biti. Još uvijek smo pod emocijama.

  Predin je danas uputio pismo isprike sucu Lopesu, Union Olimpiji i svim navijačima ljubljanskog kluba u kojem se ispričava i žali zbog incidenta. Dodajmo kako je upravo on odpjevao službenu himnu EuroBasketa 2013. “Rad imam košarko” koji se igrao u Sloveniji.

   

   

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE