Video: Škrljevo napada A1 ligu

Array

Jučer su Škrljevčani odigrali i posljednju utakmicu u A2 ligi Zapad. Boljom igrom u drugom poluvremenu pobijedili su Pulu 1981 96:73. I prije ovog susreta osigurano je treće uzastopno prvo mjesto, sada su sva razmišljanja okrenuta prema A1 kvalifikacijama.

Djelomično je igra bila dobra. Igramo još uvijek promjenjivo, jednu četvrtinu odlično, a onda malo padnemo. Prije svega u trčanju, ne smijemo si dozvoliti da trčimo za protivnicima. Mogu biti zadovoljan angažmanom, što je u ovom trenutku najvažnije, a sada ćemo početi neke stvari graditi za kvalifikacije. Svakako nam treba podrška u ovim kvalifikacijama jer će biti dosta nezgodno. Imamo Hermes i Jazine koje su sigurno pretendiraju na ulazak u A1 ligu i ne mogu zaboraviti Požegu u kojoj je puno iskusnih igrača tako da je svaka utakmica za nas borba za život i trebat će nam podrška s tribina – izjavio je nakon utakmice trener Aramis Naglić.

Neke stvari za kvalifikacije Uprava kluba je već odradila. Protiv Pule je bio najučinkovitiji Marko Milekić (1995), novi – stari igrač Škrljeva, a dogovorena su i imena koja će uskoro nastupiti u zelenoj boji.

Ovo je treća sezona da je Škrljevo prvak druge lige Zapad. Bila je ovo možda teža sezona nego prošle, ekipe su bile dobre, konkurencija je bila veća, bolja, jača i moramo priznati da smo se namučili. Riješili smo pitanje prvaka u drugom dijelu prvenstva. Ja čestitamo dečkima, dali su sve od sebe, čestitam treneru Nagliću koji je završio prvenstvo i treneru Kizi Dragojeviću koji je 70 posto lige odradio – rekao je predsjednik Vice Sep. O kvalifikacijama je dodao:

Slatke kvalifikacije, treća sreća. Ja se nadam, sve ide u tom smjeru. Mi smo pametno, po malo, skupljali iskustvo , pratili, gledali i učili i nadam se da ćemo to sve uspjeti pretočiti u ove treće kvalifikacije, da budemo što bolji i završimo na prvom mjestu.Ovim putem pozivam sve koji vole košarku, koji vole sport da dođu da nas podrže, a nadam se da ćemo na kraju u zadnjem kolu doma slaviti i da ćemo se promovirati u prvu ligu.

Škrljevo je slobodno u prvom kolu kvalifikacija, u drugom kolu dočekuju Podravac iz Virja, a nakon toga putuju u Zadar u goste Jazinama.

Related Articles