VIDEO: Teška ozljeda Antonija Bičvića, suci ostali nijemi

Array

U utakmici 5. kola A1 hrvatske košarkaške lige, Slavonski Brod je u subotu svladao momčad Vrijednosnica OS Darde rezultatom 76:70. No više od prve pobjede Brođana u novoj sezoni, dvoboj će ostati zapamćen po teškoj ozljedi gostujućeg košarkaša Antonija Bičvića, koji je prilikom jednog zakucavanje zadobio teški prijelom desne ruke.

Naime, na samom kraju 3. četvrtine Bičvić je presjekao napad Brođana i sjurio se sam direktno prema košu. I kada je svima bilo jasno da će uslijediti snažno zakucavanje s dvije ruke, koje je nemoguće braniti, mladi brodski košarkaš Dominik Šamija neoprezno je i nepromišljeno odlučio blokirati protivnika s leđa. U tome naravno nije uspio, čak štoviše, tijelom je gurnuo nesretnog Bičvića, koji je izgubio ravnotežu i padom na leđa poklopio desnu ruku.

Kako doznajemo od sportskog direktora KK Vrijednosnice OS Darda Renata Martinka, Bičvićeva šuterska ruka teško je ozlijeđena. Obje kosti iznad zgloba su slomljene, popucali su i ligamenti. No Antonio se osjeća dobro i sada mu predstoji dug oporavak. Portal Crošarka mu želi da on bude uspješan te da se što prije vrati na košarkaške parkete.

I na kraju, svakako treba istaknuti da niti jedan sudac od trojke Nikola Perlić (Velika Gorica), Davor Stojić (Šibenik) i Martin Vulić (Zadar) nije okarakterizirao ovaj start Šamije niti običnim prekršajem pa se s pravom pitamo što onda jest prekršaj u košarkaškoj igri, kada već nije ovo u videu ispod koji nam je ustupila SBTV?!

Related Articles