Vladimir Dašić potpisuje za Zadar?

Vladimir Dašić, crnogrski košarkaš iznimno bogate karijere, trenutno boravi u Zadru gdje trenira s prvom momčadi. Pokušat će svojim iskustvom i igrom na treninzima izboriti mjesto u prvoj momčadi Zadra, gdje će mu, ako uspije naravno, Ante Nazor definitivno naći ulogu. Prošle godine, dok je igrao za ciparsku AEK Larnacu teško je ozljedio koljeno pa je izbivao s košarkaških terena nešto manje od godinu dana. Vladimir Dašić primarno igra krilnog centra, ali sa svojih 208 cm u ABA ligi i HT Premijer ligi definitivno može uskakati i na poziciji centra.

“Sretan sam što sam ovdje i ako sve prođe dobro nadam se da ću biti dio momčadi i pokazati ono što najbolje radim. Koljeno je jako dobro, potpuno oporavljeno i napravio sam doslovno sve što je bilo moguće od alternativne i opće medicine, terapija i postupnog treniranja da bi se čim prije vratio na parkete i u natjecateljsku formu”.

Iza njega je velika karijera, promijenio je puno klubova, u ABA ligi je nastupao za Budućnost i Olimpiju, a na višoj razini igrao je i u Real Madridu, Gran Canariji te turskom Bešiktašu.

“Zna se što je Zadar u košarci i kakvi su ciljevi postavljeni ovdje svaku sezonu. Mogu samo reći da novac nikako nije motiv zbog kojeg sam ovdje. Imam 30 godina. Potpuno sam spreman, možda i najspremniji u karijeri. Spreman sam krenuti od nule. Nametnuti se i svojim trudom i zalaganjem izboriti mjesto u momčadi. Ponavljam još jednom i dalje me muči činjenica da nisam pokazao ni 30 posto onoga što mogu. Neću se smiriti dok ne pokažem mnogo više od toga”

Puno toga je Crnogorac napričao u razgovoru s čelnicima zadarskog kluba, nadajmo se kako će opravdati svoje riječi i donijeti osvježenje rosteru dalmatinskog kluba.

https://www.instagram.com/p/Bq8CpGRBiy4/