Srijeda, 8 prosinca, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Vladimir Jovanović:”Otkaz Veliću je raritet, na OI bi volio gledati dvoboj Hrvatske i Srbije”

  Trener Cibone Vladimir Jovanović bio je gost emisije Basket Mušketiri koju vodi Marin Mrduljaš. Srpski stručnjak pričao je o svojoj ekipi, bivšem trener Veliću, Hrvatskoj i srpskoj reprezentaciji, ali i brojnim drugim temama…

  - Advertisement -

  ”Nadam se da će Cibona već sljedeće sezone biti puno bolja i da se neće boriti za opstanak. Vjerujem u to što radim, vjerujem u igrače koje imam, mislim da se tu može napraviti i kvalitetna dodatna selekcija i da ti igrači mogu biti dobar tim koji je spreman za nešto više od same borbe za opstanak.” – bio je jasan Jovanović.

  Zatim je pričao o svome prethodniku Ivanu Veliću.

  ”Otkaz Veliću poslije dvije pobjede je raritet u svijetu sporta, ali to se dešava i to nije nešto što se možda prvi put dogodilo. U mom poslu ne smiješ dozvoliti da budeš iznenađen, i sa prijatnim i sa neprijatnim stvarima. Tako da, to jest bilo čudno, a ja sam vrlo brzo vidio da je Cibona moguća dobra priča za mene. Košarkaški motivi i razlozi su prevagnuli da budem ovdje i zadovoljan sam što sam tu.”

  HT Premijer liga je prepuna iznenađenja, kaže.

  ”Hrvatska liga je interesantna. Ne postoje ekipe kod kojih možeš ići sa sigurnošću da ćeš osvojiti bodove. Znači, svatko tu može iznenaditi, pogotovo nas ‘abaligaše’ koji igramo dan za danom i gdje često dolazimo s nekog putovanja ili bez adekvatne pripreme za taj meč. Onda je to improvizacija, i umor i sve ostalo, tako da se često događaju iznenađenja.”

  Jovanović bi u Tokiju htio vidjeti hrvatsku i srpsku reprezentaciju.

  ”Bilo bi sjajno da na Olimpijskim igrama dođe do utakmice između Hrvatske i Srbije jer to bi značilo da smo i jedni i drugi napravili fenomenalan posao i to bi zaista bilo dobro i za promociju košarke na ovim prostorima. To je nešto što je potrebno ovoj regiji kako bi se neki mladi momci ponovno krenuli masovnije baviti košarkom, da imaju neke nove idole, i to je osnovni razlog zašto je važno da i Hrvatska i Srbija budu na Olimpijskim igrama.”

  Cijeli gostovanje možete pogledati OVDJE.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE