Vrijednosnice očekivano uvjerlijve protiv Zagreba

Array

Već je tradicija da se u Trnskom igra nedjeljom u podne. Danas je u tom terminu Zagreb ugostio Vrijednosnice Osijek. “Mrave” očekuje iznimno teška sezona, a danas nisu imali izgleda protiv sjajnih Osječana koji pretendiraju za vrlo visoki plasman ove sezone.

Premijer liga, 1.kolo, 8. listopad

 Zagreb- Vrijednosnice Osijek 68:86 (19:27, 24:27, 19:14, 6:18)
(statistika)

Gosti su bili bolja ekipa od samog početka susreta te nisu dopustili da prvi bodovi sezone dođu u pitanje. Zagreb je odigravši treću dionicu na gornjoj granici svojih mogućnosti najavio moguću zanimljivu završnicu susreta. No, iznimno kratka rotacija domaćine je koštala u posljednjoj četvrtini te su energetski očekivano dosta pali. Dovoljno je vidjeti da su zabili samo šest poena u posljednjih deset minuta igre.

Kapetan “Mrava” Martin Junaković pokazao je još jednom kako će biti apsolutno prvo ime Zagreba u ovoj sezoni nakon brojnih odlazaka ovog ljeta. Mladi organizator igre danas je ubacio 27 poena te je sedam puta asistirao. Dvoznamenkasti kod domaćina još su bili Bože Radoš s 11 te  Franko Šango s 10 ubačaja.

Pobjedničku stranu predvodio je Domagoj Vrkić koji za 25 minuta za bio 21 koš. Lee Taylor je pridodao 16 dok je double-double učinak ostvario Jois Venktesha koji je uz 15 poena sakupio i 12 skokova.

Related Articles