Ponedjeljak, 26 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  VROS Osijek bolji od Kaštela

  U sklopu 6. kola A1 lige sastali su se VROS Osijek i Kaštela. Domaćini su bili bolji i teško su ispuštali sigurnu prednost nedozvolivši Kaštelanima da se vrate u egal. Presudni dio susreta bio je kraj prve i početak druge četvrtine gdje su Brokeri jako dobro odradili obrambeni segment i tako zaustavili vanjski šut gostiju, posebno Rančića.


  VROS Osijek – Kaštela 85:75 (23:14; 42:33; 69:60)

  - Advertisement -

  (Tončinić 17, Pandurić 15; Mašić 21)


  Domaćini su vrlo dobro krenuli u susret. Posebice se to odnosi na obrambeni dio gdje su uspjeli zaustaviti vanjsku liniju gostiju da se razmaše. Stvorili su tako i plus devet na kraju prve dionice kojeg su i zadržali sve do poluvremena. Posebno se može izdvojiti Bičvić koji je odigrao poluvrijeme bez promašaja za domaćine.

  U drugom dijelu smo mogli gledati razbuđene goste koji su u par navrata ozbiljno zaprijetili. Prvo preko Mašića dolaze do minus četiri, pa nedugo zatim i Klarica s mini serijom ponovno vraća goste na minus četiri. No, to je izgleda bilo sve od Kaštelana. Naime, Osječani su ponovno uhvatili zamah i ipak odlaze na puno sigurnijih plus devet na kraju treće četvrtine.

  U posljednjoj dionici više nije bilo nikakvih dilema. Domaćini su rutinski odradili svoj dio posla i nisu dopustili gostima da uhvate napadački ritam. Tončinić i Pandurić su pogađali kada je zatrebalo i pobjeda tako nije dolazila u pitanje. Navedeni dvojac je bio i najefikasniji kod domaćina, Tončinić sa 17 a Pandurić s 15 ubačaja. Kod gostiju se pak jedini istaknuo Mašić s 21 poenom.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE