Za pobjedu u ključnoj utakmici – novčana nagrada

Array

Nakon što je nedavno kontroverzom odlukom privukao pozornost košarkaškog svijeta, generalni direktor ruskog Khimkija, Pavel Astakhov ovog puta se odlučio na novi potez kako bi motivirao svoju momčad. Khimki u petak na svome parketu u ključnoj utakmici dočekuje grčkog velikana Panathinaikos, a Astakhov je poručio da će u slučaju pobjede momčad biti novčano nagrađena. Khimkiju je utakmica s Grcima od iznimne važnosti u borbi za doigravanje pa se direktor kluba odlučio za “motivacijski trik”.

“Istina je da je odluka o novčanim kaznama povučena. Odmah sam naglasio da ako momčad promijeni svoj stav, kazni neće biti. Moja uloga nije kažnjavanje, već motivacija. Naprotiv, igračima ću u slučaju pobjede isplatiti bonuse.” – kazao je za ruske medije Pavel Astakhov.

Euroleague

Prva “utakmica sezone” za Khimki, a upitan je glavni igrač momčadi Alexey Shved koji već neko vrijeme ima problema s ozljedom zgloba. Njegov proces oporavka teče prema planiranom, a odluka o njegovu nastupu će se donijeti pred samu utakmicu.

Related Articles