Ponedjeljak, 26 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Za Žute ipak ima nade?

  Dok rezultatski proživljavaju vrlo teške dane i bore se za ostanak u prvoligaškom društvu, na stol direktora Roberta Andrijića stigle su dvije zanimljive ponude. Ukoliko izbore ostanak među prvoligašima, u što realno (makar i kroz kvalifikacije) ne bi trebalo sumnjati, Splićani bi u novu sezonu trebali krenuti u drugačijem ozračju.

  - Advertisement -

  Do sada su stigle dvije ponude potencijalnih ulagača: jedna za javno-privatno partnerstvo koja podrazumijeva ulazak u vlasničku strukturu kluba, dok je druga vezana za ulogu generalnog sponzora posrnulog europskog velikana.

  Iako direktor kluba s konkretnim imenima nije želio izlaziti u javnost, spekulira se da je za javno-privatno partnerstvo zainteresirana “Stanić grupa”, dok bi se interes za generalnog sponzora mogao pripisati ujedinjenim snagama Joška Svaguše (“Bobis”) i Tomislava Mamića (“Tommy”).

  Vjerujemo kako će novi vjetrovi otpuhati s Gripa pojedince koji su posljednjih godinu (Andrijić), dvije (Visković) ili više (Naletilić) upravljali klubom i vratiti neke s dobrim idejama, ali za spomenutu trojku “nepodobne”.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE