Zabok dočekuje Furnir

Ritam utakmica svaka četiri dana košarkaši Furnira nastavljaju u srijedu (19.00) kada ih očekuje gostovanje u Zaboku u okviru zaostale utakmice 8. kola HT Premijer lige. Iza Lavova su tri uzastopne utakmice s klubovima iz ABA lige u kojima se i nije mogao očekivati bolji rezultat. 

”Zabok na svom domaćem terenu je iznimno zahtjevan suparnik. U odnosu na onu utakmicu koju smo igrali prije dva mjeseca na njihovom turniru ekipe su znato izmjenjene. Došao im je Marić, stigao pa otišao Markota, vratio se nakon ozljede i Anzulović. Njima pripada uloga favorita u utakmici gdje obje momčadi traže pobjedu. Sigurno i mi imamo svoje želje i mogućnosti da im pariramo i što duže budemo u utakmici što se tiče rezultata. Nama je prije svega cilj da budemo u obrani što bolji pogotovo na njihovim vanjskim igračima i uz kontrolu skoka to je recept na koji način moramo igrati protiv njih”kaže trener Furnira Vladimir Krstić.

Zabok ima pobjedu više od Dubravaša i sigurno prije utakmica s ABA ligašima će tražiti važnu pobjedu.

”Nakon dužeg vremena igramo sa suparnikom s kojim možemo gajiti rezultatske ambicije. Sigurno da su i oni i mi pod rezultatskim pritiskom jer je ovo jedna od onih utakmica koja ima veliko značenje. Iako su rosteri prilično promjenjeni u odnosu na tu utakmicu s turnira način na koji trebamo igrati  ostaje isti, a to je biti agresivan u obrani i posebno se fokusirati na njihovu vanjsku liniju gdje im je stigao i Petar Marić koji ima iskustvo ABA lige.”dodaje Ivan Tvrtko Majić.

Related Articles