Zabok iznenadio i svladao Cedevitu

Array

Momčad trenera Dražena Oreškovića na poluvremenu je vodila 42:37, a na kraju treće četvrtine Zagrepčani su imali prednost 60:56.

Kad je Toni Perković na 5:08 min. do kraja utakmice zabio tricu, gosti su poveli 70:64. Trener domaćina Ivan Tomas pozvao je potom timeout, a Cedevita je do kraja susreta zabila tek dva poena i to kad je Antonio Jordano na 43 sekunde do završetka položio za zaostatak Zagrepčana 72:74.

U dresu Cedevite, koja je igrala bez Jakova Vladovića i Karla MatkovićaLovro Buljević upisao je 16 poena i pet skokova, Antonio Jordano je ubilježio 15 poena, tri skoka i pet asistencija, Toni Vitali 13 poena, Domagoj Bošnjak 12 poena, sedam skokova i tri asistencije, a Perković 11 poena i tri skoka.

Na strani Zaboka Luka Tomas upisao je 16 poena, četiri skoka i tri asistencije, a Krešimir Radovčić 15 poena i tri skoka.

– Drugo poluvrijeme smo igrali jako loše, posebno zadnju četvrtinu kad smo ušli u njihov ritam. Nismo se snašli u dvije-tri situacije, promašili smo neke otvorene zicere i to je situacija koja je dovela do njihove zaslužene pobjede i čestitam Zaboku i želim im puno sreće, rekao je Orešković, trener Cedevite.

– Na stranu moja igra, mislim da smo u prvom poluvremenu odradili stvari za koje smo se pripremali prije utakmice. U drugom dijelu je bilo malo dekoncentracije. Njihova obrana nas je poremetila, kao i njihovi neki laki poeni. Nažalost, bio je to tijesan poraz i to je to, rekao je Antonio Jordano.

Related Articles