Zabok razbio dječji vrtić Splita

Array

Zabočani su u posljednjoj utakmici u Bedekovčini ove sezone (pretposljednje kolo) uvjerljivo slavili protiv Splićana. Gosti su došli s dječjim vrtićem, glavne uzdanice su odigrale 20-ak minuta, a priliku su dobili neki mlađi momci. Rezultat gostima očito nije bio prioritetan jer su već osigurali davno opstanak u ligi pa je večeras susret bio u revijalnom tonu. Iskoristili su to Zabočani za “nabijanje” koš razlike.


Zabok- Split 101:82 (25:14; 57:33; 80:50)

Zabok: Smolić 11, R. Lež 16, Jurković 7, Zrnić 17, Tuden, Anzulović 13, Marić 10, Durkan 3, Vlaić 11, D. Lež, Lebo 13

Split: Kotrulja 4, Najev 29, Subotić 13, Mimica 11, Matić 11, Jukić 3, Markulin 8, Vučić 3, Španjić, Omrčen


Kao što smo rekli, susret je više bio revijalan, priliku su dobili mlađi, a što se tiče rezultata utakmica je praktički bila riješena već nakon prve četvrtine. Domaćini su brzo stvorili dvoznamenkastu prednost već na početku i nisu na tome stali. Prednost je rasla proporcionalno, a samo se dva igrača domaćina nisu upisala u strijelce.

Na kraju su domaćini malo popustili s napadom i gosti su uspjeli ublažiti razliku za par koševa. Rezultatski nebitna utakmica koju su oba trenera iskoristili kako bi isprobali neke nove solucije i dali priliku nekim mlađim momcima koji bi mogli biti nositelji tih momčadi u budućnosti. Čak sedam igrača domaćina ostvarilo je dvoznamenkast broj poena, a najbolji je bio Zrnić sa 17 ubačaja. Kod gostiju je pak simultanku odigrao Najev koji je ubacio 29 koševa.

Related Articles