Zabok se vratio pobjedama uvjerljivom predstavom protiv Škrljeva

Košarkaši Zaboka vratili su se pobjedama. Ovog puta momčad Ivana Tomasa nadoknadila je sve negativnosti iz proteklih tjedana. Zabočani su visoko porazili Škrljevo rezultatom 109:62, a kriza Zelenih tako je produbljena.

Prvih 15 minuta rezultat je bio neizvjestan, ako se to može tako nazvati. Jednosmjerna utakmica svih 40 minuta, a Zabok je već nakon prve dionice imao plus 13 na svome kontu (30:17). U drugih deset minuta domaćini su vrhunski odradili u oba pravca (28:11) i tu je zapravo riješeno pitanje pobjednika.

Zabočani su postigli na kraju vrlo dobrih 11 trica iz 20 pokušaja (55%) uz čak 16 ukradenih, timskih, lopti. Napadačka raspoloženost ponovno je došla do izražaja i u trećoj dionici gdje je domaća ekipa ponovno ubacila preko 30 poena pa je zadnjih deset minuta odrađeno u revijalnom tonu.

Šest domaćih košarkaša na kraju je upisalo dvoznamenkasti broj poena. Markus Lončar postigao je 15 poena, a poen manje postigli su Samac i Jambrović. 11 je ubacio Lisica, a 10 Anzulović. Kod Škrljeva je Ante Gospić bio najraspoloženiji s 19 poena. Luka Pandurić priključio se s 11 poena.

Zabok – Škrljevo 109:62