Zadar doživio novi težak poraz

Array

Počelo je dobro, ali nije tako i završilo. Zadrani su doživjeli novi razočaravajući poraz i možda je napokon vrijeme za nekakve primjene prije nego što bude prekasno jer Zadar je trenutno na 0:4. Mornar je nakon lošijeg početka došao k sebi te je na kraju slavio uvjerljivo, rezultatom 93:83


ABA liga, 4. kolo, 21. listopad

Zadar – Mornar 83:93 (27:18, 16:29, 18:20, 22:26)

(Grant 22, Božić 19 – Waller 19, Rebić 16)


Vatren početak u Zadru. Odlično su počeli Zadrani. Prvo fantastičnim zakucavanje Krajine, a onda i postignutim šutevima njihovih Amerikanaca. Igrali su dobro i brzo, ali nažalost po njih nisu do kraja iskoristili izgubljeni Mornar. Ubrzo su počeli i Crnogorci pokazivati svoje kvalitete, pogotovo Luković koji je zatvorio vrata u obrani, a u napadu je sve pospremao. No, unatoč buđenju gostiju Zadar je nastavio dobro igrati te je većinu prvog poluvremena provela u vodstvu. Ipak pred kraj prvog dijela u brzinu više ubacio je Waller te je doveo svoju momčad u vodstvo prije početka odmora.

U nastavku utakmice Zadar je sve više padao. Mornar je počeo dolaziti lagano do poena i ubrzo je došao do velike prednosti. Uspjeli su se Zadrani malo probuditi pred kraj i počeli su igrati agresivnije, ali bilo je to prekasno buđenje. Mornar je do kraja bez problema održavao svoju prednost te su odnijeli pobjedu koja bi mogla donijeti neke promjene u Zadru.

Related Articles