Zadar gostuje u Jazinama

U sklopu 29. kola HT Premijer lige Zadar će danas, u utorak s početkom u 18 sati gostovati u Jazinama, gdje ih dočekuje Sonik Puntamika. Upravo su Puntamičani već jednom ove sezone ‘iznenadili’ ekipu Veljka Mršića, dok se u drugoj utakmici istih suparnika Zadar ‘iskalio’ s +39.

“Zadar je subotnjim trijumfom u Čačku došao u puno bolju situaciju na regionalnim parketima nego što je to bio slučaj prije nekoliko dana te očekujem da će biti u potpunosti fokusiran na našu okršaj u Jazinama. Mi smo proteklih desetak dana iskoristili za kvalitetne treninge i pripremu za nastavak sezone. Odmjerili smo snage i s Cedevitom Junior kako bismo ostali u natjecateljskom ritmu te vjerujem da spremni i fokusirani očekujemo gradski okršaj. Vjerujem da smo se dobro spremili za susret. Nažalost, u proteklim danima smo imali problema s ozljedama pa nismo trenirali u kompletnom sastavu, no očekujem da ćemo na parketu izgledati kao prava i ozbiljna momčad te pružiti dobar otpor Zadru.”kazao je trener Sonika Hrvoje Vlašić u najavi sutrašnje utakmice.

“Ovo je jako bitna utakmica za nas da ostanemo na prvom mjestu u HT Premijer ligi. Pristup mora biti na visokom nivou jer svaki derbi sa Sonikom je težak pošto Sonik protiv Zadra uvijek igra na gornjoj granici svojih mogućnosti, to su i pokazali u prvoj utakmici. U drugoj utakmici mi smo imali puno bolji pristup pa smo tu utakmicu riješili puno lakše. Ulazak u utakmici mora biti na visokom energetskom nivou, onda ne bih trebali imati problema. Moramo zaustaviti njihov šut za tri poena, Sonik ima puno dobrih šutera. Moramo zadržati ovaj pozitivan ritam koji sad imamo i upisati novu pobjedu,” najavio je utakmicu pomoćni trener Ivan Perinčić.

Related Articles