Zadar kompletirao momčad, Skroče optimističan

Array

Košarkaši Zadra se nakon godinu dana stanke ponovno vračaju u regionalnu ligu za koju se pod vodstvom novog trenera Ante Nazora spremaju već dva tjedna.

U tom razdoblju Zadrani su uspjeli i kompletirati sastav za dolazeću sezonu, što je ujedno i potvrdio sportski direktor Branko Skroče za zadarski portal eZadar: To bi bilo to, koliko smo mogli toliko smo i trgovali. Vjerujem da će ovaj igrački kadar biti dobar i da će moći odgovoriti zadaćama koje će pred njih postaviti trener Nazor.”

Uz nedavno pridošle Amerikance, Romea Travisa i Garyja Ervina, novi u igračkom kadru Zadra je centar Jozo Brkić, a vjernost klubu bi trebao produljiti i Franko Kaštropil, te prema svemu sudeći pred potpisom ugovora je i Bariša Krasić.

Uz spomenuta imena tu su još Ivanov, Vrbanc, Batur, Olivari, Ramljak, Delaš i Šango. Poznato je kako će ugovor s klubom raskinuti nezadovoljni Ivica Radić, dok bi na račun zadovoljavajućih treninga do ugovora mogli doći Marić ili Mikulić.

Dodajmo još kako je Skroče optimistično najavio dolazeću sezonu u kojoj vjeruje da će Zadar biti težak suparnika svima.

Za kraj spomenimo kako će prvi pripremni ogled Zadrani odigrati 29. kolovoza kada će se u Biogradu sastati s ruskom Samarom.

Related Articles