Utorak, 28 lipnja, 2022
More

  Zadar (opet) započeo s pripremama

  Nakon fijaska sa smještajem igrača koji je početkom tjedna zadesio aktualnog prvaka Hrvatske, momčad Zadra se jučer napokon okupila te započela s pripremama za novu sezonu.

  “Momčad se vratila u dvoranu. Nakon što smo imali poteškoća po pitanju smještaja, u što kraćem roku smo pronašli rješenje za naše igrače kako bi mogli što prije nastaviti s treningom. Situacija je bila daleko od dobre, ali uz pomoć dobrih ljudi koji su nam izašli u susret i pomogli, uspjeli smo riješiti problem koji je nastao. Želimo se zahvaliti svima koji su nam pomogli i koji su ponudili svoj smještaj ovih dana. Pronašli smo dobra rješenja da odgovorno trošimo sredstva i da ne pristajemo na previsoke cijene koje su nam bile ponuđene. Klub je u ovoj situaciji gledao kako omogućiti igračima sve što treba, kako bi što prije mogli nastaviti s treninzima, ali i da to bude u našim financijskim mogućnostima.

  Također se želimo ispričati javnosti što smo doveli voljeni klub u neugodnu situaciju koja sigurno nikome nije bila u interesu”, objavio je klub na svojim službenim stranicama.

  FOTO: KK Zadar/Zvonko Kucelin

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave