Zadar prije Krke, traži “revanš” protiv Zaboka

Array

Kao što je rekao trener Zadra uoči sutrašnjeg (24. siječnja) susreta protiv Zaboka “U goste nam dolazi ekipa od koje smo izgubili u prvom dijelu sezone, istina tada nisam bio trener, ali kao da jesam”. Doduše nema više tu Marka Tomasa koji je u prvom ogledu ubacio 33 poena, ali zato su tu dva bivša košarkaša Zadra Luka Tomas i Ivan Batur. A na klupi dvoboj bivših suradnika u Ciboni, Ante Nazora i trenera Zaboka, Ivana Tomasa.

Ante Nazor, trener KK Zadar: “U ovoj ćemo utakmici nastojati unaprijediti našu igru i pronaći dobar ritam. Neki igrači koji nisu igrali u prošlom kolu protiv Bosca, sada će igrati. Kompletiramo se i na domaćem terenu moramo pokazati autoritet prema ekipi koja jest kvalitetna i ima dobru timsku igru, čvrstu obranu i rotaciju. Vodi ih Ivan Tomas, čovjek koji je radio sa mnom u Ciboni i zaista mi je drago zbog njega. Naše ozljede? Svi osim Planinića i Krajine spremni su za igru, a ova dvojica još osjećaju posljedice tih svojih, rekao bih, preopterećenja. Treba pripaziti na Radovčića, Anzulovića, Črnjevića, ali i dva naša bivša igrača Luku Tomasa i Ivana Batura, koji će se htjeti dokazati.”

Ivan Tomas, trener KK Zabok: “Zadar je apsolutni favorit, a mi idemo ostaviti što bolji dojam i pokušati bit što duže u utakmici.”

Susret se igra u dvorani „Krešimir Ćosić”, s početkom u 19 sati.

Related Articles