Završni turnir Kupa Krešimira Ćosića u Vukovaru

Array

Danas je održana sjednica Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza na kojoj je donesena odluka o domaćinu završnice Kupa Krešimira Ćosića.

U medijima su se kao kandidati pojavljivali Zadar, Kvarner i Cedevita koja je kao grad domaćin prijavila Vukovar. HKS je organizaciju dodijelio Cedeviti te će se tako u “gradu heroju”, 18. i 19. veljače,  Kvarner 2010, Zadar, Cibona i Cedevita boriti za pehar namijenjen pobjedniku Kupa.

Nije ovo prvi puta da su Vitamini domaćini u Vukovaru, prošle sezone su u odličnoj atmosferi osvojili A1 bodove protiv sinjskog Alkara. Dvorana se nalazi u Borovo Naselju, u njoj su se prošle godine igrale utakmice juniorskog Europskog prvenstva za žene.

“Lani smo pokazali da možemo biti dobri organizatori završnice Kupa Ćosića, a ove godine organizaciju želimo podići i stepenicu više. U Ligi za prvaka već tradicionalno neke utakmice organiziramo izvan našeg Doma sportova, a prošle smo sezone upravo u Vukovaru, Borovu Naselju odigrali izuzetno posjećenu utakmicu s Alkarom. Vjerujemo da bi završnica Kupa Krešimira Ćosića u Vukovaru bila pun pogodak, kao poklon Cedevite i hrvatske košarke, istovremeno pravi spektakl uz punu dvoranu i brojna događanja u gradu vezana uz košarku” – rekao je jučer direktor Cedevite Krešimir Novosel.

Na istoj sjednici za Glavnog tajnika Hrvatskog košarkaškog saveza na mandat od četiri godine ponovo je imenovan Željko Drakšić.

Related Articles