#234 Zdrav i spreman Prostran čeka na nastavak karijere | Crosarka.com #234

Zdrav i spreman Prostran čeka na nastavak karijere

Nekada velika nada hrvatske košarke, a sada igrač bez kluba – tako nekako bi u kratko mogli opisati Tonija Prostrana, bivšeg najboljeg playmakera svijeta među svojim vršnjacima. Sada već 21-godišnji Toni trenira i priprema se u Zadru za novu sezonu, no i dalje se ne zna gdje će ga odvesti košarkaški put. Ono što se sigurno zna, ne ostaje u Zadru.

No, ono što je još važnije, Toni je za razliku od njegovih bivših suigrača sredio papire i odnose s KK Zagrebom, nekadašnjim njegovim poslodavcem. “Dobio sam sve papire, tako da mogu reći da sam slobodan košarkaš,” priznaje nam Toni te dodaje: “Dugovanja ima, ali počelo se i to rješavati i mislim da s tim neće biti nikakvih problema.”

Ponajviše nas je zanimalo ima li ponuda i je li Toni riješio gdje će nastaviti karijeru.

“Ima kontakta, ali još ništa nije dogovoreno. Kontakti su kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva. Trebalo bi se to uskoro realizirati.”

A kako nam i sam Prostran kaže, to zasigurno neće biti Zadar.

Za kraj nam je potvrdio kako je počeo trenirati odmah nakon završetka sezone te da svaki dan trenira u pratnji brata koji je završio kineziološki fakultet. Za kraj našeg kratkog razgovora Toni je spomenuo i stanje oko ozljeda:

“Osjećam se odlično, za sada nemam nikakvih bolova.”

Toniju možemo poželjeti puno sreće, da konačno potvrdi sva silna priznanja iz mlađih dobnih kategorija te konačno zdrav odradi jednu seniorsku sezonu.