Nedjelja, 24 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Zdrav i spreman Prostran čeka na nastavak karijere

  Nekada velika nada hrvatske košarke, a sada igrač bez kluba – tako nekako bi u kratko mogli opisati Tonija Prostrana, bivšeg najboljeg playmakera svijeta među svojim vršnjacima. Sada već 21-godišnji Toni trenira i priprema se u Zadru za novu sezonu, no i dalje se ne zna gdje će ga odvesti košarkaški put. Ono što se sigurno zna, ne ostaje u Zadru.

  - Advertisement -

  No, ono što je još važnije, Toni je za razliku od njegovih bivših suigrača sredio papire i odnose s KK Zagrebom, nekadašnjim njegovim poslodavcem. “Dobio sam sve papire, tako da mogu reći da sam slobodan košarkaš,” priznaje nam Toni te dodaje: “Dugovanja ima, ali počelo se i to rješavati i mislim da s tim neće biti nikakvih problema.”

  Ponajviše nas je zanimalo ima li ponuda i je li Toni riješio gdje će nastaviti karijeru.

  “Ima kontakta, ali još ništa nije dogovoreno. Kontakti su kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva. Trebalo bi se to uskoro realizirati.”

  A kako nam i sam Prostran kaže, to zasigurno neće biti Zadar.

  Za kraj nam je potvrdio kako je počeo trenirati odmah nakon završetka sezone te da svaki dan trenira u pratnji brata koji je završio kineziološki fakultet. Za kraj našeg kratkog razgovora Toni je spomenuo i stanje oko ozljeda:

  “Osjećam se odlično, za sada nemam nikakvih bolova.”

  Toniju možemo poželjeti puno sreće, da konačno potvrdi sva silna priznanja iz mlađih dobnih kategorija te konačno zdrav odradi jednu seniorsku sezonu.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE