Zdrav i spreman Prostran čeka na nastavak karijere

Array

Nekada velika nada hrvatske košarke, a sada igrač bez kluba – tako nekako bi u kratko mogli opisati Tonija Prostrana, bivšeg najboljeg playmakera svijeta među svojim vršnjacima. Sada već 21-godišnji Toni trenira i priprema se u Zadru za novu sezonu, no i dalje se ne zna gdje će ga odvesti košarkaški put. Ono što se sigurno zna, ne ostaje u Zadru.

No, ono što je još važnije, Toni je za razliku od njegovih bivših suigrača sredio papire i odnose s KK Zagrebom, nekadašnjim njegovim poslodavcem. “Dobio sam sve papire, tako da mogu reći da sam slobodan košarkaš,” priznaje nam Toni te dodaje: “Dugovanja ima, ali počelo se i to rješavati i mislim da s tim neće biti nikakvih problema.”

Ponajviše nas je zanimalo ima li ponuda i je li Toni riješio gdje će nastaviti karijeru.

“Ima kontakta, ali još ništa nije dogovoreno. Kontakti su kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva. Trebalo bi se to uskoro realizirati.”

A kako nam i sam Prostran kaže, to zasigurno neće biti Zadar.

Za kraj nam je potvrdio kako je počeo trenirati odmah nakon završetka sezone te da svaki dan trenira u pratnji brata koji je završio kineziološki fakultet. Za kraj našeg kratkog razgovora Toni je spomenuo i stanje oko ozljeda:

“Osjećam se odlično, za sada nemam nikakvih bolova.”

Toniju možemo poželjeti puno sreće, da konačno potvrdi sva silna priznanja iz mlađih dobnih kategorija te konačno zdrav odradi jednu seniorsku sezonu.

Related Articles