KK Zadar nastavlja s formiranjem momčadi

Array

Još su dva mjeseca do početka regionalne košarkaške lige te prvih utakmica u istoj. Košarkaši Zadra danas počinju pripreme za izazove koji ih očekuju u prvim službenim utakmicama, te će njih oko petnaest nastojati te pripreme odraditi što bolje i temeljitije pod paskom trenera Ante Nazora.

Što se samog igračkog kadra tiče, treba svakako napomenuti kako su svoj ostanak potvrdili dvojica vjerojatno najboljih igrača protekle sezone, kapetan i “zadarsko dite” Ive Ivanov, te izvrstan strijelac Goran Vrbanc, koji je već neko vrijeme u individualnom trenažnom procesu i svoju ulogu u klubu shvaća vrlo ozbiljno.

Osim navedene dvojice, očekivano je kako će se na današnjem treningu pojaviti i Ivan Batur, Ante Delaš, Franko Šango, Ivica Radić, Roko Jurlina, Karlo Ljubičić te Šime Olivari, kao i mladi Lovre Bašić i David Škara, redom igrači koji su još pod ugovorom.

Ante Smolić je također vezan ugovorom, no ozljeda ga sprječava u prisustvovanju treningu. Nadalje, po riječima sportskog direktora Branka Skroče, realan je i ostanak Marka Ramljaka. Bariša Krasić, Nikola Došen, te neki ostali igrači sa zadarskog područja također se očekuju na treningu. Svakako je bitna i činjenica da trener Nazor ističe pojačanja na poziciji playmakera i centra, kao ključna, te kako će upravo to utjecati i na formiranje momčadi.

Dakle, naredni period će pokazati koja će strana pojačanja KK Zadar dovesti, te koje će igrače s probe zadržati, a do konačnog potpisa ugovora zadarski navijači će vrijeme morati provesti u uvijek zanimljivom iščekivanju novih imena u dresu najdražeg im kluba.

Related Articles