Željko Obradović uputio poruku navijačima Fenera

Željko Obradović odlučio se obratiti navijačima svoga kluba, Fenerbahčea, uputivši im poruku kako je on i dalje trener njihovog kluba te kako ne pregovara ni s jednim drugim klubom.

“U stalnoj sam komunikaciji s generalnim direktorom, stručnim stožerom i igračima. Najvažnije od svega za mene je da je zdravlje svih zaposlenika kluba i njihovih obitelji dobro. Svjestan sam težine situacije i stoga je vrlo važno što održavamo kontakt.

Glede moje situacije, ja sam trener Fenerbahčea do lipnja 2020. godine i radim sve što je u interesu mog kluba. Oko produženja ugovora nisam s nikim iz Fenera razgovarao, ali isto tako ni s jednim drugim klubom ne pregovaram. Želim napomenuti kako je moje načelo da nikada ne pregovaram s drugim klubom, dok imam važeći ugovor. Sve vijesti u kojima je moje ime povezivano s drugim klubovima nisu istinite, odnosno, to su lažne vijesti. Želim biti jasan, moj prioritet za sljedeću sezonu je ostanak na klupi Fenera i to je poruka svim navijačima kluba.” – zaključio je Žoc, koji je 2017. postao europski prvak s turskim gigantom.

Related Articles