ŽKK Šibenik doveo još jedno pojačanje

ŽKK Šibenik nastavlja jačati roster za sljedeću sezonu. Nakon što su ovoga ljeta u svoje redove doveli Josipu Silov, Katarinu Puljić i Anu Tomičić iz Splita, te Ivu Cigić povratnicu iz Italije i Danu Šarić iz Folke Borovje, ekipi Stipe Bralića  kao novo pojačanje priključila se Nives Džafić.

Nives Džafić za portal Crošarku: “Prošlu sezonu nisam igrala zbog privatnih razloga što mi je ove godine dalo dosta glavobolja oko pronalaska kluba. Dosta kasno smo i krenuli u potražnju kluba . Najviše ponude su se počele vrtiti sada u posljednjih tri tjedna. Imala sam nešto ozbiljniju ponudu od Albe iz Berlina (2.Bundesliga) ali nije se konkretizirala do kraja .Gledala sam malo našu ligu i vidjela kako je Žkk Šibenik napravio odličan posao ovu godinu u izboru igračica .Odlučila sam se javiti treneru Stipi Braliću . Nakon što sam ga kontaktirala on me je odmah kontaktirao povratno, nakon što je popričao s predsjednikom kluba Nenadom Perišom i odmah su mi konkretizirali ponudu za dolazak u Šibenik .U suradnji sa svojim menadžerom Jovanom Ražnatovićem (Beobasket agencija ) sam se odmah složila da idem u Šibenik .Jako sam uzbuđena ,zahvalna i zadovoljna što sam dobila priliku ovu sezonu igrati u Šibeniku sa jako kvalitetnom postavom igračica i trenerom Stipe Bralićom ujedno i izbornikom Hrvatske reprezentacije koji će znati iskoristiti sve moje kvalitete .Sigurna sam da ću ovdje moći pokazati svoje vještine i vratiti se u dobru formu i nadam da bi sljedeće godine mogla zaigrati negdje u inozemstvu .To je moja velika želja”.

Nives Džafić igra na poziciji ‘četvorke’, a posljednji klub  prije dolaska u Šibenik bila joj je Dubrava .Noseći dres tog zagrebačkog kluba   u sezoni 2017./2018. bila je i najbolja skakačica prvenstva Hrvatske .

Related Articles