Zoran Planinić: Velika isprika navijačima

Array

Zoran Planinić definitivno neće zaigrati za hrvatsku reprezentaciju na predstojećem Europskom prvenstvu u Sloveniji. Konačna je to odluka našeg playmakera i igrača Khimkia, koji se odlučio javno obratiti HKS-u, stručnom stožeru, suigračima i navijačima te pojasniti razloge otkazivanja izborniku Jasminu Repeši.

Cijenjenim štovateljima košarkaške igre, vatrenim navijačima hrvatske košarkaške reprezentacije i štovanom vodstvu HKS-a na čelu s predsjednikom i izbornikom obraćam se ovom izjavom da bih otklonio sva nagađanja (dobronamjerna i zlonamjerna) oko mog neodazivanja za igru u reprezentaciji Hrvatske na EP-u u Sloveniji. Odmah da naglasim da to nije utjecajem činjenica niti odnosa s bilo čim ili s kim nego isključivo s mojim zdravstvenim i fizičkim stanjem tijela.

Dobro poznajem mogućnosti svog tijela koje bez navedenog odmora ne bi izdržalo napore koje iziskuju pripreme i igranje na EP-u, a ako nisam 100% fit ne mogu dati onoliko koliko bi ja i vi od mene tražili i da je za repku bolje da igraju zdravi i spremni igrači.

Igrati za hrvatsku reprezentaciju je bila i ostala čast koja se ni sa čime ne da usporediti. Vodstvu i bivšim suigračima želim puno uspjeha na EP-u, a navijačima velika isprika. Vaš Zoran Planinić.

Tako je naša izabrana vrsta ostala bez jakog aduta na poziciji razigravača.

Related Articles