2. ML Sjever: Labrada 1971 – Žurko i Virovitica pristupili ligi, Ivanić i Petar Zrinski ju napustili

Array

Od nadolazećeg vikenda počinje i Druga muška liga Sjever, a ona će ove godine izgledati nešto drugačije. Samo osam klubova igrat će u trokružnom sistemu.

Ekipe Podravca i Grafičara natječu se u Prvoj muškoj ligi, dok su ekipe Ivanića i Petra Zrinskoga iz Vrbovca prešle u regiju Centar. Također, na Sjeveru više nećemo gledati Mladost iz Đurđevca koja je zamrznula svoj status drugoligaša. Ponajbolji igrači njihovog kluba, Jančijev i Beljan pojačali su Koprivnicu.

Novi klubovi koji su pristupili natjecanju su Labrada 1971 – Žurko i Virovitica, dok će se Podravac II natjecati izvan konkurencije s obzirom da njihova prva ekipa igra rang više.

Parovi prvog kola su: Radnik – Labrada 1971 – Žurko, Bjelovar – Virovitica, Ivančica – Podravac II i Međimurje – Koprivnica. Kao najzanimljivija utakmica čini se ova posljednja gdje će pojačana Koprivnica zasigurno namučiti Međimurje. Radnik će pokušati upisati pobjedu protiv protivnika o kojemu gotovo ništa ne zna, a napeto bi trebalo biti i u preostala dva susreta.

 

Related Articles