3 na 3: OneWay.si sjajnom igrom u finalu osvojili Novigrad

Array

Prvi istarski turnir ovogodišnje turneje tradicionalno se održao u Novigradu i donio nam prve osvajače bodova u regiji zapad za odlazak na finalni Masters u Rijeku.

Kroz brojne utakmice u grupama do finala su došle dvije uvjerljivo najbolje ekipe sa velikim iskustvom na ovakvim turnirima. Bez poraza je do finala došla ekipa Franezovo a za drugo mjesto u finalu presudnom se pokazala pobjeda OneWay.si protiv Repovža 15:10.

U odličnoj završnoj utakmici ekipa OneWay.si, za koju su igrali Igor Tratnik, Marko Šircelj, Srđan Moravček i Alen Blesić bolje je krenula u utakmicu i prodorima Tratnika i Blesića stvorila veliku prednost 9:3. Uporni igrači iz Francezova nisu se predavali ali njihovi pokušaji izvan linije 6,75 nisu bili uspješni. Na kraju uvjerljiva i zaslužena pobjeda za OneWay.si sa rezultatom 15:9. Finalnom pobjedom uzvratili su za poraz u skupini i najavili zanimljive utakmice ove dvije ekipe na sljedećim turnirima.

Osim košarkaškog natjecanja gledali smo i ona u tricama i zakucavanjima a pobjednici su u oba bila članovi ekipe OneWay.si čime su zaokružili svoje osvajanje turnira. Alen Blesić pokazao se najpreciznijim u Intersport tricama a na Cedevita Go! zakucavanjima pobjedio je Igor Tratnik.

Related Articles