Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  A1 majstorica: Pratite statistiku uživo utakmice Gorica – Slavonski Brod

  Ostao je još završni čin A1 kvalifikacija, koji će nam dati i posljednjeg prvoligaša u sljedećoj košarkaškoj sezoni. Deset je takmaca već poznato, traži se još jedanaesti sudionik lige s neparnim brojem klubova. Pred nama su dvoboji dodatnih kvalifikacija, odnosno, kako bi službeno glasilo, dvoboji za popunu A1 lige.

  - Advertisement -

  Prvu utakmicu iz Velike Gorice pratite preko statistike uživo na našem portalu. LIVE Stats link potražite na web adresi:


  https://crosarka.com/a1-kvalifikacije


  Uoči okršaja u Gorici Goričani su isticali da je da je teret na njima iz najmanje tri razloga i nadaju se da im je to prednost.

  Gorica nema što izgubiti pošto u utakmicu kreću kao drugoligaš te im taj status sigurno ostaje. S druge strane momčad Broda je sasvim jedna druga priča, oni u ovo ulaze kao prvoligaš i eventualnim porazom oni gube status prvoligaša. Drugi segment psihologije je da mi ulazimo u doigravanje sa samo četiri poraza kroz sezonu i s 30-tak pobjeda, dok je kod Brođana situacija dijametralno suprotna – rekao je trener Zvonimir Kovačević i dodao i treći segment:

  Činjenica da smo mi kako u zadnjih 10 godina tako i ovu sezonu potpuno stabilni, dok svi znamo koliko je teška situacija u klubu iz Slavonskog Broda. Jednostavno bore se za nešto, a znaju da su im podmirene financijske obveze samo da bi se osigurao ostanak te da ako to izbore, uvjereni su da neće ostati u klubu jer pitanje je i što će biti s klubom općenito. Mi činimo sve da se maksimalno pripremimo za ulazak u obje utakmice i uvjereni smo da smo spremni za to.

  S druge strane, Slavonski Brod u ovaj dvoboj ulazi kao prvoligaš. Nije za zanemariti s obzirom na viši rang natjecanja, broj kvalitetnijih utakmica i iskusnijih A1 igrača u rosteru u odnosu na svog protivnika. Kapetan brodske momčadi Matej Karlović upravo u tome vidi prednost svoje momčadi:

  Mislim da smo mi u prednosti jer smo tijekom sezone imali puno više jačih utakmica od Gorice. Ipak, nije isto cijelu sezonu igrati prvu ligu i drugu ligu. „Sezona je prošla tako kako je prošla. Završili smo na začelju, što smo još prije 20-tak dana znali da će tako biti i od tada se pripremamo za kvalifikacije. Čekali smo protivnika, a kad smo saznali da će to biti Gorica, počeli smo se pripremati za njih. Znamo sve njihove igrače. Oni jesu drugoligaš, ali su po svemu spremni da uđu u prvu ligu. Međutim, mi smo se dobro pripremili i nadamo se dobrom rezultatu –  rekao je Karlović za Crošarku.

  Tko će na kraju biti u pravu i što će od izrečenog zapravo presuditi, ostaje da vidimo. Odgovore na neka pitanja mogli bismo dobiti već danas, a ostala, sasvim sigurno, u utorak. Utakmicu iz Gorice pratite uživo od 17 sati na već poznatoj adresi crosarka.com/a1-kvalifikacije.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE