Alen Trepalovac potpisao za Vrijednosnice

Array

Alen Trepalovac, bivši mladi reprezentativac, danas je potpisao ugovor s Vrijednosnicama OS Darda do kraja sezone. Istovremeno, Baranjci su prekinuli suradnju s Milošom Drčom i Lukom Šarićem, igračima koji se nisu uspjeli nametnuti treneru Senadu Muminoviću.

Trepalovac je rođen 1985. godine, visok je 214 cm, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je za Cibonu s kojom je 2006. bio prvak Hrvatske te za klubove  Gravelines i Clermontois  (Francuska), AEK Larnacas i Etha Engomis (Cipar), Peja (Kosovo),  Vienna (Austrija) i MIA Academy (Gruzija).

Ovaj snažni centar prošli vikend je debitirao u CroHoops ligi u kojoj je za ekipu East Side Connectiona upisao 28 poena, 7 skokova i 5 zakucavanja.

Alen je doveden na polusezoni kao pojačanje na centarskoj poziciji, gdje je Darđanima nedostajalo centimetara. Klupsko čelništvo smatra da će ovim potezom Vrijednosnice u nastavku sezone imati kvalitetniju centarsku liniju, te će pokušati ostvariti više pobjeda nego u prvom dijelu prvenstva, a samim tim i bolji plasman na tablici.

Related Articles