Alkar slavio u Osijeku protiv VROS-a

Alkar je priredio malo iznenađenje na gostovanju u Osijeku kod Vrijednosnica. Momčad Damira Milačića upisala je vrijednu pobjedu rezultatom 62:69.

KK Vrijednosnice Osijek – KK Alkar 62:69 (13:15, 15:16, 16:22, 18:16)

Vrijednosnice: Filipović, Kujundžić 13, Clarance 2, Porobić 8, Paić 26, Varga, Tomić, Tokić, Špehar, Topolović 5, Lakić 8.

Alkar: Brocić 6, Kučan 9, Putnik, Varence 13, Vučić 6, Echols 16, Mandalinić 3, Tomašević, Vučić 16, Zukanović.


Trener Vrijednosnica – Stipe Šarlija: Momci su dali sve od sebe, malo igrača u našem rosteru, zaslužena pobjeda Alkara. Igrali smo bez Čelebića, Clarance također ozlijeđen. Mislim da je ovo maksimum ove ekipe, što se obrane tiče možda bi moglo malo bolje, ali napadački imallo problema za zabiti poene.

Igrač Vrijednosnica – Vito Porobić: Nažalost opet poraz za nas. Na početku je bilo u redu, ušli smo kako smo se dogovorili. Muči nas napad, obrana je bila dobra, premalo koševa smo zabili u prvom poluvremenu u drugom smo malo digli agresivnost, stigli smo pred kraj no nažalost nije bilo dovoljno.

vros-osijek-alkar

Trener Alkara – Damir Milačić: Velika pobjeda za nas iz razloga što smo u ogromnim problemima sa ozljedama jednostavno u zadnjih mjesec dana nismo mogli skupiti ekipu. Imali smo puno utakmica, izgubili smo utakmicu sa Goricom u zadnjoj sekundi, veliki stresovi, međutim ekipa radi pakleno i ima dobru kemiju. Danas smo došli spremni, zahvaljujem se klubu što nam je omogućio da idemo dan ranije na utakmicu, bili smo odmorni. Čestitke i nama i Osijeku, ali mislim da smo zasluženo pobijedili.

Igrač Alkara – Ivan Vučić: Čestitam svojoj ekipi na pobjedi, iznimno teška utakmica. Pripremali smo se, radili smo sve što  je trener stavio pred nas. Pobijedili smo, nadam se da će nam to dati vjetar u leđa i da možemo više u ovoj sezoni.

Related Articles