All Stars u Požegi?

Array

Prema neslužbenim informacijama do kojih je došao lokalni RVA, Požega će u ožujku biti centar hrvatske košarke. Jubilarno 20. izdanje All Stars utakmice trebalo bio se odigrati u dvorani Grabrik, u ponešto izmijenjenom formatu.

U dosadašnjim okupljanjima najboljih košarkaša koji igraju u hrvatskim klubovima uglavnom su odmjeravali snage selekcije Sjevera i Juga. Sjever je naravno bio uspješniji jer je na jugu dosta manje klubova s kvalitetnim pojedincima. Prošle godine u Križevcima su igrale selekcije domaćih i stranih igrača koji nastupaju u hrvatskim klubovima, no i od toga se odustalo.

Prema dostupnim informacijama ove godine će All Stars utakmica imati sasvim novi format. Dva trenera koje odredi HKS naizmjence će izabrati između unaprijed određena 24 igrača koji igraju u hrvatskim klubovima. Pored te utakmice planirano je niz popratnih događaja i atrakcija za gledatelje.

Vladimir Englman, trener KK Požega, je za 034portal potvrdio kontakte s HKS-om i interes za organizacijom ovog prestižnog događaja.

“Mi smo uspjeli dogovoriti 90 posto, ali ne mogu sa sigurnošću reći da će se utakmica odigrati kod nas dok to Savez ne potvrdi. Problem bi mogao biti s terminom jer mi bismo htjeli da to bude oko Dana grada, u razmaku od maksimalno 10 dana prije ili kasnije”, rekao je Englman u razgovoru za 034portal.

Požežani se nadaju da će uspjeti dogovoriti sve detalje oko organizacije ovog košarkaškog događaja i da će uskoro potpisati ugovor s Hrvatskim košarkaškim savezom kako bi All Stars u Požegi dobio i službenu potvrdu.

Related Articles