Petak, 27 svibnja, 2022
More

  Andrija Stipanović produžio sa Clujom

  Nakon odlične prve sezone u Rumunjskoj, naš Andrija Stipanović potpisao je produljenje ugovora s aktualnim prvakom. Andrija je prošle sezone bio jedan od glavnih aktera u pohodu Cluja na naslov što mu je i donijelo mogućnost ostanka.

  Stipanović je rođen 18. prosinca 1986. godine u Mostaru, a prve košarkaške korake u profesionalnoj karijeri napravio je s Hermes Analiticom, a zatim je dvije godine proveo u Splitu prije nego se zaputio u inozemstvo. Igrao je još u Italiji, Belgiji i Turskoj, a na poziv Cedevite vratio se u Zagreb 2017. godine.

  Tri godine proveo je u Cedeviti igrajući u Zagrebu, ali i Ljubljani, a u Cluju je na terenu prosječno za 25.5 minuta bilježio 14.6 poena, 6.3 skoka te 2.3 asistencije po susretu, uz indeks učinkovitosti 17.3.

  “Moja obitelj i ja osjećamo se vrlo dobro u Cluju. Volimo život ovdje. Najljepše je bilo u posljednjem dijelu prvenstva, kada sam igrao pred navijačima. Sretan sam ovdje. Čim sam osvojio naslov, dogovorio sam se s momčadi da potpišem novi ugovor. Bez sumnje, želio sam se vratiti i ponovno biti dio ove obitelji.” izjavio je Stipanović za službenu stranicu kluba.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave