Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Ante Nazor se vratio na užarenu klupu Zadra

  Jedan od najboljih mladih Hrvatskih trenera, Ante Nazor ili “pjesnik” kako ga je dio navijača u Zadru prozvao, vratio se na klupu KK Zadar. On je raskinuo ugovor sa Splitom kojeg je vodio u prošloj sezoni i opet će voditi zadrane.

  - Advertisement -

  Vijest o potpisu ugovora sa Nazorom, potvrdio je direktor kluba, Boris Skroće, a nakon što su dobili trenera, sada predstoji slaganje momčadi za sljedeću sezonu. Pojačanja se već traže, “češlja” se tržište, što strano što domaće i svi se nadaju da će se pogoditi s igračima.

  Nazor će sada biti odsutan jer se vraća juniorskoj reprezentaciji Hrvatske koju će voditi na Europskom prvenstvu u turskoj Konyi od 24. srpnja do najkasnije 03. kolovoza kada se igra finale. Nakon toga u potpunosti se posvećuje Zadru sa kojim će započeti pripreme početkom kolovoza. Spomenimo kako Ante Nazor ima vrhunske rezultate sa mlađim Hrvatskim selekcijama te medalje s Svjetskih i Europskih prvenstava, a sada dolazi u Zadar iskusniji i zna što ga čeka na toj užarenoj klupi.

  Za kraj spomenimo kako se šuška da bi Rajko Vidaković, trener koji je završio prošlu sezonu na klupi Zadra mogao preuzeti kompletan omladinski pogon kluba.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE