Ante Nazor: “Vrijeme je da počnemo bolje igrati kod kuće”

Košarkaši Cibone u nedjelju, 27.svibnja u 20:30 sati u Draženovom domu igraju drugu finalnu utakmicu doigravanja protiv Cedevite.

Pobjedom u prvoj utakmici (96:87) Cibona je oduzela prednost domaćeg terena Cedeviti i povela seriju. Trener Vukova Ante Nazor smatra da bez obzira na pobjedu, njegova momčad mora i može puno bolje.

” U dobrom smo ritmu, nadam se da ćemo biti i u sljedećoj utakmici. Idemo ispraviti evidentne greške s jednom pozitivnom sportskom drskošću i mentalnom čvrstoćom”, kazao je Nazor.

” Pozivam publiku u nedjelju u Draženov dom. Nadam se da ćemo po prvi put ove sezone imati jednu užarenu, domaćinsku atmosferu”, istaknuo je Cibonin trener te zaključio:

” Vrijeme je da ova ekipa počne igrati bolje kod kuće nego u gostima, što je do sada bio slučaj.”

Najbolji igrač i skakač regularnog dijela sezone Luka Žorić uoči utakmice:

” Odigrali smo jednu odličnu utakmicu na gostujućem terenu protiv Cedevite koja je bila favorit ove serije. To je samo jedna utakmica. Sad nas očekuje nova utakmica koja je jednako bitna i moramo se dobro pripremiti te dati sve od sebe. U zadnje vrijeme igramo dobro kao ekipa što je rezultiralo pobjedom. Moramo tako nastaviti”