Ante Tomić zadovoljan igrom u Barceloni

Array

Hrvatskom košarkaškom reprezentativcu Anti Tomiću sjajno ide ove sezone u dresu Barcelone u koju je stigao iz redova najvećeg rivala – Real Madrida.

U razgovoru za katalonski Sport Dubrovčanin je priznao da se osjeća dobro u novom klubu, a o onom bivšem nije htio govoriti.

“Iznimno sam sretan sa svime, s gradom, klubom, suigračima, trenerima i svojom igrom. Kao momčad smo izgubili već tri utakmice u španjolskom prvenstvu što svakako nije dobro, no ostalo je još puno za igrati” kazao je Tomić kojem, dojam je, igra Barcelone bolje odgovara od one Realove.

“Da, igram dobro, ali i dalje moram puno raditi kako bih dokazao da ove dobre igre na početku sezone nisu slučajnost. Moram uhvatiti konstantnu razinu igre.”

U katalonskom klubu Tomić dobiva više prilike na poziciji klasičnog centra, odnosno ”petice” što se pokazuje dobrim i za njega i za momčad.

“Da, na taj način imam više loptu u rukama, a onda mogu šutirati, igrati jedan na jedan ili pronaći suigrače na otvorenom šutu i napraviti još puno toga za momčad” zaključio je 25-godišnji, 217 centimetara visoki hrvatski košarkaš.

Related Articles