Belišće dočekuje Škrljevo

Array

Košarkaši Belišća danas dočekuje goste iz Škrljeva, ekipu koja ih je porazila na otvaranju ove drugoligaške borbe za budućeg prvoligaša.

Biti će to prilika da im vrate za taj poraz, a eventualnom pobjedom s više od 9 koševa razlike, zasjeli bi na drugo mjesto. No to neće biti ni malo lako, pošto se ekipa Škrljeva pokazala kao tvrd orah i za favorizirane Šibenčane i s uvodne 3 pobjede ušla u konkurenciju za prve dvije pozicije, a u slučaju da i danas odnesu bodove iz Belišća ostati će jedina konkurencija ekipi Šibenika da ih eventualno ugroze i potvrde drugo mjesto i dodatne kvalifikacije.

Do sada su odigrali čak tri produžetka u četiri utakmice, u nekima se čak i vraćali iz velikog minusa, što potvrđuje da igraju zanimljivu košarku. Domaća ekipa je nakon pobjede protiv Čakovca pružila vrlo dobar otpor Šibeniku te se nakon toga lako obračunala protiv Hermes Analitice, tako postoje svi preduvjeti za jednu odličnu utakmicu večeras u Belišću.

Međusobna utakmica prvog kola otkrila je većinu karata ova dva takmaca, tako da danas ne bi trebalo biti puno iznenađenja, ali igrači i treneri sigurno imaju nekog dodatnog asa u rukavu da ga i prikažu na terenu te pokušaju svoje momčadi odvesti do pobjede.

Statistiku uživo možete pratiti na ovom linku, a sve o A1 kvalifikacijama na crosarka.com/a1-kvalifikacije.

Related Articles