Bojan Bogdanović na meti Milwaukee Bucksa!

Početak prijelaznog roka u NBA počinje za nešto malo više od mjesec dana, a ime našeg Bojana Bogdanovića moglo bi se često spominjati, odnosno već je počelo.

Nakon što je riješeno pitanje trenera u vidu Adriana Griffina, Milwaukee Bucksi okrenuli su se preslagivanju momčadi, a kako prenosi Bleacher Report, jedna od meta im je i naš Bojan Bogdanović.

Milwaukee Bucksi počeli su istraživati tržište jer žele značajno pojačati momčad. Novi kolektivni ugovor već će im utjecati na mogućnosti ovog ljeta, a sljedećeg će nova pravila biti još stroža. Kako imaju već poprilično staru momčad, iduća sezona mogla bi im biti posljednja u kojoj će se boriti za naslov s jezgrom koju uz Antetokounmpoa čine Jrue Holiday, Khris Middleton i Brook Lopez.

Milwaukee očajnički treba spacing kada napada postavljenu obranu, a Babo je ove sezone šutirao preko 40% za tricu i 48% s poludistance, imao je i najbolji prosjek u dosadašnjoj karijeri s 21.6 poena te je jedan od rijetkih igrača koji nisu predstavljeni kao zvijezde, a jednako su učinkoviti.

Ostaje još samo za vidjeti što bi Bucksi mogli poslati u Detroit za zamjenu…

Related Articles